« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Brașov. Mesaj de solidaritate cu avocații Baroului Vâlcea
10.01.2014 | Cristina GHEORGHE

Drept Timisoara
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Avocaţii din Baroul Braşov, luând act cu îngrijorare de măsura dispusă de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sunt solidari cu colegii din Baroul Vâlcea în PROTESTUL declanşat ca urmare a evacuării lor din spaţiul deţinut de peste 70 ani în incinta Judecătoriei Vâlcea.

O astfel de măsură adoptată şi pusă în practică în mod unilateral, în regim de urgenţă şi fără să fi existat în prealabil un dialog instituţional firesc între participanţii la opera de realizare a justiţiei, se constituie într-un abuz evident. Ea reprezintă totodată o manifestare a lipsei de respect faţă de profesia de avocat şi pe cale de consecinţă un atac la buna funcţionare a justiţiei în ansamblul său.
Considerăm că un astfel de demers este de natură a afecta grav credibilitatea instituţiilor implicate în actul de justiţie şi ne raliem solicitării colegilor direct afectaţi în sensul de a se lua de îndată măsurile ce se impun, în spiritul respectării legii dar şi a profesiei de avocat.

Av. Cristina GHEORGHE
Decan Baroul Braşov

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.