Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Brașov. Mesaj de solidaritate cu avocații Baroului Vâlcea

10.01.2014 | Cristina GHEORGHE
Abonare newsletter

Avocaţii din Baroul Braşov, luând act cu îngrijorare de măsura dispusă de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sunt solidari cu colegii din Baroul Vâlcea în PROTESTUL declanşat ca urmare a evacuării lor din spaţiul deţinut de peste 70 ani în incinta Judecătoriei Vâlcea.

O astfel de măsură adoptată şi pusă în practică în mod unilateral, în regim de urgenţă şi fără să fi existat în prealabil un dialog instituţional firesc între participanţii la opera de realizare a justiţiei, se constituie într-un abuz evident. Ea reprezintă totodată o manifestare a lipsei de respect faţă de profesia de avocat şi pe cale de consecinţă un atac la buna funcţionare a justiţiei în ansamblul său.
Considerăm că un astfel de demers este de natură a afecta grav credibilitatea instituţiilor implicate în actul de justiţie şi ne raliem solicitării colegilor direct afectaţi în sensul de a se lua de îndată măsurile ce se impun, în spiritul respectării legii dar şi a profesiei de avocat.

Av. Cristina GHEORGHE
Decan Baroul Braşov

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week