Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bihor. Mesaj de solidaritate cu avocații Baroului Vâlcea

13.01.2014 | Cristian DOMOCOȘ
Abonare newsletter

Avocaţii din Baroul Bihor, aflând cu îngrijorare şi stupoare de măsura dispusă de conducerea Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, îşi exprimă solidaritatea cu colegii din Baroul Vâlcea în PROTESTUL declanşat ca urmare a evacuării lor din spaţiul deţinut de peste 70 ani în incinta Judecătoriei Vâlcea.

O astfel de măsură, ce se încadrează în peisajul tot mai frecventelor încălcări ale drepturilor şi intereselor profesiei de avocat, reprezintă un atac la normala funcţionare a justiţiei în României.

Considerăm că folosirea unei politici de forţă de către instituţiile statului, care se erijează în stăpânirea unor bunuri proprietate publică, este de natură să afecteze credibilitatea instituţiilor implicate în actul de justiţie, astfel că ne raliem şi noi colegilor noştri direct afectaţi de această măsură fără precedent în istoria post-decembristă a justitiei române.

Av. Cristian DOMOCOŞ
Decan Baroul Bihor

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week