Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Vâlcea. Situația actuală a protestului avocaților


13 ianuarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați

Potrivit unui comunicat al Consiliului Baroului Valcea primit astazi, Consiliul, reunit in sedinta din 10.01.2014, a analizat situatia evacuarii avocatilor din spatiul detinut in sediul Judecatoriei Ramnicu Valcea in data de 6.01.2014, adresa nr. 2/9.01.2014 a Tribunalului Valcea, comunicata Baroului Valcea  sub nr. 25/10.01.2014 privind situatia mai sus mentionata, precum si comunicatul Presedintelui Judecatoriei transmis in spatiul public la data de 9.01.2014 „a hotarat urmatoarele: 

Mentinerea pozitiei de deschidere pentru continuarea dialogului institutional in vederea rezolvarii problemei spatiului necesar desfasurarii activitatii avocatilor, avand in vedere asumarea de catre conducerea Tribunalului prin adresa nr. 2/9.01.2014 a disponibilitatii dialogului pentru alocarea unui spatiu corespunzator pentru avocati, inclusiv cel supus preluarii, imediat dupa eliberarea spatiului alocat in prezent Serviciului de probatiune din cadrul Tribunalului Valcea. 

– Membrii Consiliului Baroului fac apel la stoparea atacurilor la persoana decanului exprimate public, in mod nejustificat, si confirma ca toate deciziile luate si punctele de vedere exprimate ca urmare a evacuarii din spatiul avocatilor au fost adoptate in deplin acord, pe baza unei corecte informari din partea decanului asupra problemelor privind spatiul in discutie. 

Consiliul considera ca membrii Baroului Valcea sunt in continuare indreptatiti sa revina in spatiul ce il detineau legal, dar – fata de stadiul demersurilor comune deja intreprinse cu conducerea Tribunalului pentru obtinerea spatiului necesar nevoilor instantei, decide suspendarea protestului pana la data de 15.02.2014.

In functie de evolutia situatiei si respectarea angajamentelor asumate, Consiliul va reanaliza situatia si va decide in consecinta.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică