Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Vâlcea. Situația actuală a protestului avocaților
13.01.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit unui comunicat al Consiliului Baroului Valcea primit astazi, Consiliul, reunit in sedinta din 10.01.2014, a analizat situatia evacuarii avocatilor din spatiul detinut in sediul Judecatoriei Ramnicu Valcea in data de 6.01.2014, adresa nr. 2/9.01.2014 a Tribunalului Valcea, comunicata Baroului Valcea  sub nr. 25/10.01.2014 privind situatia mai sus mentionata, precum si comunicatul Presedintelui Judecatoriei transmis in spatiul public la data de 9.01.2014 „a hotarat urmatoarele: 

Mentinerea pozitiei de deschidere pentru continuarea dialogului institutional in vederea rezolvarii problemei spatiului necesar desfasurarii activitatii avocatilor, avand in vedere asumarea de catre conducerea Tribunalului prin adresa nr. 2/9.01.2014 a disponibilitatii dialogului pentru alocarea unui spatiu corespunzator pentru avocati, inclusiv cel supus preluarii, imediat dupa eliberarea spatiului alocat in prezent Serviciului de probatiune din cadrul Tribunalului Valcea. 

– Membrii Consiliului Baroului fac apel la stoparea atacurilor la persoana decanului exprimate public, in mod nejustificat, si confirma ca toate deciziile luate si punctele de vedere exprimate ca urmare a evacuarii din spatiul avocatilor au fost adoptate in deplin acord, pe baza unei corecte informari din partea decanului asupra problemelor privind spatiul in discutie. 

Consiliul considera ca membrii Baroului Valcea sunt in continuare indreptatiti sa revina in spatiul ce il detineau legal, dar – fata de stadiul demersurilor comune deja intreprinse cu conducerea Tribunalului pentru obtinerea spatiului necesar nevoilor instantei, decide suspendarea protestului pana la data de 15.02.2014.

In functie de evolutia situatiei si respectarea angajamentelor asumate, Consiliul va reanaliza situatia si va decide in consecinta.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti