Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Decan de la Facultatea de Drept, candidat pentru funcția de Președinte al României
14.01.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Avocatul Gheorghe Dinu, fost candidat la Primăria Constanța, a anunțat că va candida independent la alegerile prezidențiale din 2014, urmând ca pe 25 ianuarie, la Hotel Novotel din București, să aibă loc lansarea oficială a candidaturii, potrivit cugetliber.ro.

Avocatul va candida din poziția de independent, însă va fi sprijinit de ONG-ul Alianţa Lege şi Ordine, declarând că a decis acest lucru după ce a primit numeroase emailuri prin care i se cerea să intre în cursa pentru Cotroceni.

Gheorghe Dinu: ”Cu totul întâmplător sau se spune că nimic nu este întâmplător, viaţa a făcut ca eu să îndeplinesc funcţii care la scară redusă au reprezentat toate responsabilităţile preşedintelui României, respectiv, expert în criminalistică, ofiţer de contraspionaj şi investigaţii economico-strategice cu finalitate antiteroristă, şi în prezent, avocat şi profesor universitar, decan al Facultăţii de Drept, specializat în Franţa în justiţie şi administraţie europeană. Astfel, pot afirma fără riscul de a greşi şi fără a se interpreta drept lipsă de modestie, că sunt singurul candidat independent la Preşedinţie şi dintre cei anunţaţi de partide, care, din prima zi la Cotroceni, voi şti cum să acţionez, astfel ca instituţiile statului să funcţioneze pentru România, pentru români. Vă asigur că voi fi un preşedinte drept, competent, ferm, autoritar, neşantajabil, darnic mai ales cu cei cu care soarta nu a fost suficient de darnică şi voi supraveghea ca toate drepturile şi libertăţile omului să fie respectate.”

Gheorghe Dinu este decan al Facultății de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității Spiru Haret, Centrul Constanța.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate