Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Susținere publică teze de doctorat – 31 ianuarie 2014
15.01.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Facultatea de Drept a Universității din București anunță că în data de 31 ianuarie 2014 (11.00), în Sala Constantin Stoicescu a facultății va avea loc susținerea publică a tezei de doctorat cu titlul ”Repararea pagubei în caz de eroare judiciară sau privare nelegală de libertate ori în alte cazuri”, de către STELIAN Ion.

De asemenea, în cadrul aceleiași zile (12.30) în Sala Constantin Stoicescu a facultății va avea loc susținerea publică a tezei de doctorat cu titlul ”Reglementări europene și jurisprudența CEDO privind măsurile preventive și aplicarea acestora în procesul penal român”, de către POPA Flavian Alexandru.

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președintele comisiei: director Şc. doctorală, prof. univ. dr. Dana Tofan
Conducător științific: prof. univ. dr. Nicolae Volonciu
Referenți: prof. univ. dr. Anastasiu Crișu (Univ. din București), prof. univ. dr. Ion Neagu (Univ. ”Nicolae Titulescu” din București), prof .univ. dr. Vasile Dobrinoiu (Univ. ”Nicolae Titulescu”din București).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate