Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Elemente de continuitate și discontinuitate în reglementările actualelor și noilor coduri penale și de procedură penală / 25 ianuarie 2014, Craiova
14.01.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Drept penal, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România, Baroul Dolj, și Institutul Național pentru Pregătirea Perfecționarea Avocaților, Centrul Teritorial Craiova, organizează simpozionul

Elemente de continuitate și discontinuitate în reglementările actualelor și noilor coduri penale și de procedură penală

Craiova, Filarmonica Oltenia, str. Dunării nr. 16

25 ianuarie 2014, ora 10:00

Partener media: JURIDICE.ro

Conferință este evaluată de Centrul Teritorial Craiova al I.N.P.P.A. cu 10 ore de pregătire profesională continuă pentru avocații care participă.

Speakeri:
– Prof. univ. dr. Costel Niculeanu, Facultatea de Drept și Științe Administrative Craiova
– Conf. univ. dr. av. Ruxandra Răducanu, Facultatea de Drept și Științe Administrative Craiova
– Lect. univ. dr. av. Elena Oancea, Facultatea de Drept și Științe Administrative Craiova

Taxa de participare este de 31 de lei din care 10 lei reprezintă taxa de înscriere iar 21 lei reprezintă mapa, programul, pixul și cartea „Noul Cod penal și Noul Cod de procedură penală” (712 pagini), oferite de editura Universul Juridic, pe care le vor primi toți participanții la simpozion.

Înscrieri la sediul Baroului Dolj sau prin virament bancar cont RO07 RNCB 0134 0416 5590 0001, BCR Craiova, cu menţiunea „Simpozion CP și CPP”; În cazul plăţii prin virament bancar, OP-ul va fi transmis prin e-mail la adresa office@barouldolj.ro, şi se va face precizarea datelor de facturare şi a numelui persoanei/persoanelor înscrise. Avocații pensionari și avocații stagiari nu plătesc înscrierea și vor plăti doar 21 lei.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti