Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc s-a întâlnit cu reprezentanții ICCJ
16.01.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității miercuri, 15 ianuarie 2014, un comunicat cu privire întâlnirea de lucru a reprezentanţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu ministrul Justiţiei.

În cursul zilei de marți, 14 ianuarie 2014, a avut loc o întâlnire de lucru a reprezentanților instanței supreme cu Robert CAZANCIUC, ministrul Justiției, la care au participat judecător dr. Livia Doina STANCIU, președinte ICCJ, judecător Ionuţ MATEI, vicepreşedinte, judecător Corina Michaela JÎJÎIE, preşedintele Secţiei penale şi magistrat asistent Adina VLĂSCEANU, din cadrul Direcţiei legislaţie, studii, documentare şi informatică juridică.

În cadrul întâlnirii au fost abordate mai multe aspecte importante vizând pregătirea sistemului judiciar pentru iminenta intrare în vigoare a noilor Coduri, penal şi de procedură penală.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate