Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Cerere de apărare a reputației profesionale admisă pentru un judecător al Tribunalului Dolj
17.01.2014 | JURIDICE.ro


Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis joi, 16 ianuarie 2014, cererea de apărare a reputației profesionale formulată de judecătorul Hartmann Tiberiu-Ioan din cadrul Tribunalului Dolj, potrivit unui comunicat al CSM.

Această cerere a fost înaintată de judecător în urma afirmațiilor făcute de Lia Olguța Vasilescu, primar al Municipiului Craiova, cu privire la nemulțumirea sa în cazul admiterii, prin decizia civilă nr.23 din data de 15 octombrie 2013 pronunțată de Tribunalul Dolj, a apelului declarat de reclamanta Fotbal Club U Craiova, împotriva sentinței civile nr. 11050 din 22 august 2013 pronunțată de Judecătoria Craiova, sentință ce a fost complet schimbată. Decizia a fost dată într-un complet de doi judecători, calitatea de președinte având-o judecătorul Hartmann Tiberiu-Ioan. Afirmațiile Liei Olguța Vasilescu, primarul Municipiului Craiova, au fost preluate de cotidienele locale Gazeta de Sud și Cuvântul Libertății.

Plenul CSM a apreciat că afirmațiile făcute de Lia Olguța Vasilescu, primar al Municipiului Craiova, preluate și vehiculate în mass-media, prin impactul asupra opiniei publice, dar și prin natura lor asupra acesteia, au lezat reputația profesională a lui Hatmann Tiberiu-Ioan, judecător în cadrul Tribunalului Dolj și astfel a decis că cererea de apărare a reputației profesionale este întemeiată și a procedat la admiterea ei.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate