« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideoArticole autoriRevista de note şi studii juridice (RNSJ)ESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Procedura de verificare a comportamentului candidaţilor admişi la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare
20.01.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 38 din data de 17 ianuarie 2014 a fost publicată Decizia directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nr. 646/2013 pentru aprobarea Procedurii de efectuare a verificărilor asupra activităţii şi comportamentului candidaţilor declaraţi „admis” la concursul de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

Potrivit actului normativ, verificarea activităţii şi comportamentului candidaţilor declaraţi „admis” în urma concursului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna se efectuează de structurile de resurse umane, de regulă din unităţile care i-au recrutat, numai cu privire la candidaţi, fără a implica verificări asupra rudelor sau afinilor acestora.
Obiectivele urmărite cu ocazia verificărilor asupra activităţii şi comportamentului unui candidat sunt cele stabilite în anexa nr. 1 la Ordinul ministrului justiţiei nr. 2412/C/2013.
Verificarea efectivă se realizează prin deplasarea în teren, respectiv la domiciliul declarat, la unitatea de învăţământ, la ultimul loc de muncă, după caz, precum şi prin culegerea de informaţii specifice de la organele de poliţie, administraţia publică locală sau alte instituţii abilitate.
Unităţile penitenciare solicită instituţiilor abilitate verificarea antecedentelor contravenţionale sau penale ale candidatului, în evidenţele operative.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.