Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai selectează parteneri strategici
21.01.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca conferă, prin hotărâre a Consiliului Facultății, calitatea de partener strategic, pentru anii calendaristici 2014-2015 pentru cel mult două entități de prim rang din mediul profesional sau de afaceri.

Pe durata acordului de parteneriat, partenerul strategic are următoarele drepturi: să menționeze această calitate, atunci când consideră de cuviință, în materialele pe care le folosește, mai puțin în antetul documentelor sale oficiale; să îi fie menționată această calitate pe site-ul internet al Facultății, precum și în materialele de prezentare ale Facultății; să îi fie menționată această calitate, înaintea altor sponsori, ori de câte ori în derularea unei acțiuni a Facultății sunt implicate fonduri din contribuția sa; ca unul sau mai mulți reprezentanți ai săi să fie invitați la ceremoniile oficiale și manifestările științifice organizate de Facultate.

Prin acordul de parteneriat strategic, beneficiarii acestui statut se obligă să ofere o susținere financiară anuală activităților derulate de Facultate.

În alegerea partenerilor strategici sunt avute în vedere următoarele criterii:
– Prestigiul de care se bucură potențialul partener în mediul profesional și de afaceri;
– Nivelul și modalitățile contribuției anuale pe care potențialul partener o oferă pentru susținerea activităților Facultății, pe perioada parteneriatului;
– Măsura în care parteneriatul poate contribui la promovarea imaginii facultății.

Scrisorile de intenție trebuie să se raporteze la fiecare din aceste criterii și vor fi transmise până la data de 7 februarie 2014, în plic închis, cu mențiunea ”În atenția comisiei de selecție a partenerilor strategici”, la adresa: Facultatea de Drept, Str. Avram Iancu nr.11, Cod 400089 Cluj-Napoca.

Pentru informații suplimentare cei interesați pot contacta Facultatea prin e-mail la adresa law@law.ubbcluj.ro

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.