TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Fostul vice-președinte al Consiliului Concurenței revine în avocatură
20.01.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Avocat Valentin Mircea, cel care a fost până în luna octombrie 2013 Vice-Preşedinte al Consiliului Concurenţei şi care este unul dintre cei mai proeminenţi specialişti români în domeniul concurenţei, revine în avocatură, ca Senior Partener la MIRCEA & ASOCIAȚII, după aproape 5 ani de activitate la autoritatea de concurenţă. Pe perioada mandatului său în conducerea autorităţii de concurenţă Valentin Mircea a fost unul dintre principalii autori şi coordonatorul grupului de specialişti care a realizat ampla modificare din 2010-2011 a legislaţiei de concurenţă – Legea concurenţei şi normele secundare de aplicare a acesteia, informează TopLegal.ro.

 

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate