Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Cristi Danileț s-a întâlnit cu studenții de la Facultatea de Drept din Suceava
21.01.2014 | Cornel TILIHOI


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Judecătorul Cristi Danileț, membru al Consiliul Superior al Magistraturii, s-a aflat luni, 20 ianuarie 2014, în mijlocul studenților de la Universitatea „Ștefan cel Mare”, Facultatea de Drept, în cadrul unui eveniment organizat de LSA Suceava.

S-a discutat despre admiterea la INM, despre profesia de magistrat, le-a prezentat modelul de justiție eficient și a discutat despre imparțialitatea şi profesionalismul de care trebuie să dea dovadă un judecător. Judecătorul le-a povestit studenților despre provocările vieții de judecător prezentând satisfacțiile și greutățile pe care le întâmpină în procesul de stabilire a adevărului.

Cristi Danileț: ”Mă întâlnesc deseori cu studenții de la drept și astăzi la Suceava am fost în preajma unor oameni care doresc să acceadă spre cariera de magistrat, avocat. Prin multă muncă se poate ajunge în corpul magistraților, dar în cazul comiterii de fapte contrare deontologiei şi împotriva bunei desfășurări a justiției, stabilitatea și perspectivele carierei se vor nărui.”

Cornel TILIHOI
PR LSA Suceava

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate