JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Receptarea Convenției Europene a Drepturilor Omului în dreptul național – LIVE la Baroul Timiş
22.01.2014 | Raluca BERCEA


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În scopul de a contribui la pregătirea profesională a avocaţilor din Baroul Timiş, Centrul Teritorial Timişoara al Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor asigură în mod gratuit accesul acestora la transmisiunea live la Timişoara a Conferinţei Receptarea Convenţiei Europene a Drepturilor Omului în dreptul naţional, sâmbătă, 25 ianuarie 2014, începând cu ora 9:00, în Sala de festivităţi a Baroului Timiş, str. Lucian Blaga nr. 2, et. II, în limita celor 100 locuri disponibile.

Evenimentul se bucură de participarea extraordinară a Profesorului Corneliu Bîrsan.

Avocaţii sunt rugaţi să se înscrie telefonic (0256498055) sau prin e-mail (baroul.timis@edicomputers.ro) până vineri, 24 ianuarie 2014, ora 12:00.

Director Executiv
Conf. univ. dr. Raluca BERCEA

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate