Secţiuni » Jurisprudenţă » CEDO
Jurisprudenţă CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului)
CărţiProfesionişti

Receptarea Convenției Europene a Drepturilor Omului în dreptul național – LIVE la Baroul Timiş


22 ianuarie 2014 | Raluca BERCEA
Secţiuni: CEDO, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

În scopul de a contribui la pregătirea profesională a avocaţilor din Baroul Timiş, Centrul Teritorial Timişoara al Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor asigură în mod gratuit accesul acestora la transmisiunea live la Timişoara a Conferinţei Receptarea Convenţiei Europene a Drepturilor Omului în dreptul naţional, sâmbătă, 25 ianuarie 2014, începând cu ora 9:00, în Sala de festivităţi a Baroului Timiş, str. Lucian Blaga nr. 2, et. II, în limita celor 100 locuri disponibile.

Evenimentul se bucură de participarea extraordinară a Profesorului Corneliu Bîrsan.

Avocaţii sunt rugaţi să se înscrie telefonic (0256498055) sau prin e-mail (baroul.timis@edicomputers.ro) până vineri, 24 ianuarie 2014, ora 12:00.

Director Executiv
Conf. univ. dr. Raluca BERCEA

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro