Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Cerere de ofertă pentru servicii de asistență juridică
23.01.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Baroul Olt a dat publicității marți, 21 ianuarie 2014, un anunț privind Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, care organizează procedura de selecţie în vederea încheierii unui contract pentru achiziţia de servicii de asistenţă juridică a cadrelor militare din instituţia în cauză, pentru fapte săvârşite de acestea în exercitarea, potrivit legii, a atribuţiilor de serviciu.

Pentru asigurarea asistenţei juridice criteriul de selecţie, conform principiilor achiziţiei publice de servicii, este preţul cel mai scăzut.

Ofertele vor avea în vedere asistenţa juridică pentru cadrele militare, pe toată durata desfăşurării procesului civil sau penal, defalcat, conform caietului de sarcini.

Avocaţii interesaţi îşi pot depune ofertele până la data de 30 ianuarie 2014, ora 16.00, la sediul autorităţii contractante.

:: caietul de sarcini

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate