PÎCCJ. DIICOT. DNA. Parchete
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tiberiu Nițu în vizită de lucru în Italia
22.01.2014 | Roxana SOARE, Paula VÂRBAN, Roxana SOARE


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 21 ianuarie 2014, Tiberiu Nițu, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, împreună cu  Alina Bica, procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, şi o delegaţie formată din procurori din cadrul celor două structuri de parchet au efectuat o vizită de lucru la Roma, Italia, în cadrul unei iniţiative vizând consolidarea cooperării judiciare bilaterale dintre autorităţile judiciare române si italiene.

Cu această ocazie, domnul procuror general a avut întrevederi cu omologul său, Gianfranco Ciani, procuror general al Italiei, şi cu procurorul naţional antimafia, Franco Roberti.

În cadrul vizitei de lucru s-a procedat la reafirmarea disponibilităţii de dialog şi parteneriat dintre autorităţile române şi italiene, la analizarea propunerii de creare a Parchetului European şi antamarea priorităţilor spaţiului european de libertate, securitate şi justiţie, în contextul preluării de către Italia, din luna iulie 2014, a Preşedinţiei Uniunii Europene.

:: sursa: www.mpublic.ro

Paula VÂRBAN
Roxana SOARE

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate