Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Tiberiu Nițu în vizită de lucru în Italia


22 ianuarie 2014 | Roxana SOARE, Paula VÂRBAN, Roxana SOARE

UNBR Caut avocat

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 21 ianuarie 2014, Tiberiu Nițu, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, împreună cu  Alina Bica, procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, şi o delegaţie formată din procurori din cadrul celor două structuri de parchet au efectuat o vizită de lucru la Roma, Italia, în cadrul unei iniţiative vizând consolidarea cooperării judiciare bilaterale dintre autorităţile judiciare române si italiene.

Cu această ocazie, domnul procuror general a avut întrevederi cu omologul său, Gianfranco Ciani, procuror general al Italiei, şi cu procurorul naţional antimafia, Franco Roberti.

În cadrul vizitei de lucru s-a procedat la reafirmarea disponibilităţii de dialog şi parteneriat dintre autorităţile române şi italiene, la analizarea propunerii de creare a Parchetului European şi antamarea priorităţilor spaţiului european de libertate, securitate şi justiţie, în contextul preluării de către Italia, din luna iulie 2014, a Preşedinţiei Uniunii Europene.

:: sursa: www.mpublic.ro

Paula VÂRBAN
Roxana SOARE

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică