Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept / 16-17 mai 2014, Timișoara


23 ianuarie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Şcoala Doctorală a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, împreună cu Centrul European de Studii şi Cercetări Juridice Timişoara
organizează

Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept, ediția a VI-a

16-17 mai 2014, Timișoara, Sala de Conferințe a Facultății de Drept

Partener media: JURIDICE.ro

Scopul organizării acestei manifestări, unică în România prin specificul ei şi prin amploarea numărului participanţilor, este acela de a stimula valorificarea cercetării ştiinţifice a doctoranzilor şi studenţilor în drept, facilitând publicarea rezultatelor acestora, dar şi stabilirea de relaţii de colaborare între facultăţile şi şcolile doctorale de la care provin.

Secțiuni: Drept Public și Drept Privat

Lucrările nu pot depăși 15 pagini, format A4, redactate în limba română (cu rezumat în limba engleză) sau engleză, urmând a fi publicate în volumul conferinței. Lucrările prezentate de studenţi spre susţinere trebuie avizate din punct de vedere ştiinţific de către coordonatorii lucrărilor de licenţă şi disertaţie sau de către cadrele didactice din specialitatea corespunzătoare temei lucrării. Textul se trimite în format electronic la adresa de email: conference@drept.uvt.ro, cu mențiunea: ”Pentru Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept 2014”, alături de  dovada achitării taxei de participare. Autorii vor avea 15 minute la dispoziție pentru a-și prezenta lucrările.

Condiții de participare

Taxa de participare este de 100 EUR și include publicarea lucrării în volum și prânzul în ziua conferinței. Taxa se achită în lei pentru participanții români și în euro pentru cei străini, până pe 31 martie 2014, prin transfer bancar:
CENTRUL EUROPEAN DE STUDII ŞI CERCETĂRI JURIDICE TIMIŞOARA
BANCA TRANSILVANIA TIMIŞOARA – ROMÂNIA, SWIFT: BTRL RO 22 TMA
Cont în lei: RO32 BTRL 03601205J74582XX
Cont în euro: RO07 BTRL 03604205J74582XX

Cei care doresc și cazare sunt rugați să facă rezervări individuale la Hotel Savoy (Timişoara, Spl. Tudor Vladimirescu no. 2, www.hotelsavoytimisoara.ro) sau la Hotel Casa Politehnicii 2 (Timişoara, Bd. M. Eminescu no. 11)

Termene limită

– lucrările se trimit până pe 31 martie 2014,
– taxa de participare se achită până la 31 martie 2014,
– confirmarea de participare prin e-mail (din partea organizatorilor) se va face până pe 4 aprilie 2014.

Programul conferinței

16 mai 2014
17.00-19.00: Sosirea participanților, cazare

17 mai 2014
7.00-8.30: Mic dejun
8.30-9.30: Înregistrarea participanților
9.30-12.30: Deschiderea lucrărilor. Prezentări
13.00-14.00: Pauza de prânz
14.00-18.00: Prezentări
19.00-21.00: Cina (presupune costuri suplimentare)

Mai multe detalii pot fi cerute la: conference@drept.uvt.ro

:: Condiții de redactare și participare

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro