Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Robert Cazanciuc participă la Consiliul JAI


24 ianuarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ministerul Justiției a anunțat joi, 23 ianuarie 2014, participarea ministrului Robert Marius Cazanciuc la Consiliul Justiție și Afaceri Interne, în perioada 23-24 ianuarie, ce se va ține la Atena, potrivit unui comunicat.

În cadrul acestei reuniuni a miniștrilor de justiție ai statelor membre ale Uniunii Europene se urmărește să se aducă în discuție aspecte referitoare la protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și libera circulație pentru aceste date, de asemenea creșterea viitorului spațiu JAI și soluționarea cererilor transfrontaliere cu valoare redusă.

Noile propuneri legislative cu referire la protecția unor categorii de persoane vulnerabile, precum și a prezumției de nevinovăție și a asistenței judiciare în cadrul procedurilor penale, vor fi prezentate de către Comisia Europeană.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică