Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în vizită la CSM


24 ianuarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Judecătorul Adrian Bordea, președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) și procurorul Gheorghe Muscalu, vicepreședintele CSM, au primit în vizită marți, 21 ianuarie 2014, pe ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, Matthijs van Bonze, potrivit unui comunicat.

Discuțiile abordate au vizat obiectivele noii conduceri a CSM cu privire la consolidarea rolului instituției de garant al independenței justiției, creșterea eficienței sistemului judiciar, promovarea unei practici disuasive în ceea ce privește materia răspunderii disciplinare a magistraților. S-a pus accentul de asemenea și pe evoluțiile înregistrate prin procesul de reformă judiciară din România, cu prilejul aproprierii momentului intrării în vigoare a noilor Coduri, Noul Cod penal și Noul Cod de procedură penală, precum și al publicării Raportului Comisiei Europene în cadrul Mecanismului de Cooperare și Dezvoltare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii