Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

ROF al Centrului Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă
27.01.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 62 din data de 24 ianuarie 2014 a fost publicat Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 3/2014 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Centrului Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă.

Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă funcţionează în baza OUG nr. 88/2001 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenţă, fiind constituit în subordinea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), ca unitate specializată abilitată să realizeze:
– efectuarea de studii şi încercări de laborator şi evaluarea conformităţii produselor în domeniul apărării împotriva incendiilor şi protecţiei civile;
– formarea profesională în ocupaţii şi funcţii specifice pompierilor şi protecţiei civile;
– formarea, evaluarea şi certificarea competenţei profesionale în ocupaţii din domeniul apărării împotriva incendiilor şi protecţiei civile;
– atestarea persoanelor juridice care desfăşoară activităţi în domeniul apărării împotriva incendiilor şi protecţiei civile.

Centrul Naţional are următoarea structură organizatorică:
– Comanda
– Laboratorul de încercări la foc
– Serviciul certificarea personalului şi atestarea persoanelor juridice
– Compartimentul certificare produse
– Compartimentul financiar
– Compartimentul logistică
– Compartimentul resurse umane
– Compartimentul juridic şi contencios
– Compartimentul secretariat şi documente clasificate.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti