Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Olt respinge modificarea art. 23 și art. 24 din Legea nr. 51/1995
28.01.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ca urmare a propunerilor de modificare și completare a prevederilor art .23 și 24 din Legea nr. 51/1995 elaborate de comisia desemnată de Consiliul UNBR și adusă la cunoștința avocaților Baroului Olt prin afișare la instanțe și pe web site-ul baroului, punctul de vedere al avocaților din Baroul Olt exprimat în scris și înaintat consiliului Baroului, este acela că propunerile de modificare ale art. 23 și art. 24 din Legea nr. 51/1995, așa cum au fost elaborate de către comisia abilitată, nu au la bază o notă de fundamentare și nu servesc unui interes legitim corpului de avocați.

Pe cale de consecință, reprezentanții Baroului Olt în Consiliul UNBR au fost mandatați să nu susțină propunerea de modificare a legii pe care avocații o consideră discriminatorie.

:: punct de vedere Baroul Olt

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Baroul Olt respinge modificarea art. 23 și art. 24 din Legea nr. 51/1995”

  1. Oana MURARIU spune:

    Felicitari stimati colegi din Baroul Olt!

  2. Mihai COSTACHE spune:

    Baroul Bucuresti doarme sau asteapta sa vada cum bate vintul inainte se a isi exprima pozitia?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate