« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
2 comentarii

Baroul Olt respinge modificarea art. 23 și art. 24 din Legea nr. 51/1995
28.01.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Ca urmare a propunerilor de modificare și completare a prevederilor art .23 și 24 din Legea nr. 51/1995 elaborate de comisia desemnată de Consiliul UNBR și adusă la cunoștința avocaților Baroului Olt prin afișare la instanțe și pe web site-ul baroului, punctul de vedere al avocaților din Baroul Olt exprimat în scris și înaintat consiliului Baroului, este acela că propunerile de modificare ale art. 23 și art. 24 din Legea nr. 51/1995, așa cum au fost elaborate de către comisia abilitată, nu au la bază o notă de fundamentare și nu servesc unui interes legitim corpului de avocați.

Pe cale de consecință, reprezentanții Baroului Olt în Consiliul UNBR au fost mandatați să nu susțină propunerea de modificare a legii pe care avocații o consideră discriminatorie.

:: punct de vedere Baroul Olt

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Baroul Olt respinge modificarea art. 23 și art. 24 din Legea nr. 51/1995”

  1. Oana MURARIU spune:

    Felicitari stimati colegi din Baroul Olt!

  2. Mihai COSTACHE spune:

    Baroul Bucuresti doarme sau asteapta sa vada cum bate vintul inainte se a isi exprima pozitia?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD