Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
4 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua porților deschise la sediul ANSPDCP
28.01.2014 | JURIDICE.ro


Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal va organiza marți, 28 ianuarie 2014, între orele 11.00-13.00, Ziua porților deschise la sediul instituției cu ocazia Zilei Europene a Protecţiei Datelor, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate de domeniul protecţiei datelor cu caracter personal vor avea posibilitatea de a vizita zonele deschise publicului şi de a primi informaţii generale privind activitatea specifică a Autorităţii naţionale de supraveghere.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Ziua porților deschise la sediul ANSPDCP”

 1. Mihaela MAZILU-BABEL spune:

  Ziua portilor deschise ce dureaza 2 ore.

 2. Florin-Iulian HRIB spune:

  Am cerut si eu acestei autoritati publice sa amendeze un operator de marketing pe internet, fiindca imi trimite zilnic spamuri. Desi am anexat memoriului meu atit cererea adresata operatorului reclamat (prin care imi exercitam dreptul de opozitie), cit si spamurile initiale, ANSPDCP mi-a raspuns de doua ori la fel, anume ca nu am „atasat prin metoda forward” (ba tocmai asta am facut!) nici cererea de opozitie, cf Legii nr. 677/2001, nici spamurile initiale. Cred ca o sa le „forwardez” de acum inainte toate spamurile primite de la acel operator agasant, poate asa o sa se sature si domnii de la ANSPDCP!

  Alta autoritate ce papa-toaca banii publici degeaba…

 3. Petru HOBINCU spune:

  Am notificat acestei autoritati existenta unor camere video amplaset pe o proprietate privata catre drumul public si dovada ca datele obtinute sunt folosite pentru identificarea proprietarilor de autovehicole. Si am primit o poveste cum ca, sa indic eu numele proprietarului camerei………….pai de unde sa il iau, nu sunt datele aste protejate. Am cerut inspectie si luare de masuri legale….spasiba for nothng

 4. Petru HOBINCU spune:

  …scuze…numele operatorului de dat l-au cerut…ori eu i+am pus sa verifice dupa adresa daca sunt inregistrati/notificati si sa ia masurile legale…si nici stiker cu atentie „se turneaza” nu au pus pe acolo…Romania e plina de regizori ce sa zic

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate