Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Serviciul de Asistenţă Judiciară pentru avocaţii din Baroul Arad


31 ianuarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În vederea actualizării registrelor avocaților care efectuează servicii de asistență judiciară în materie penală și civilă, curatelă litis, Baroul Arad îi invită pe avocații care doresc să asigure asistență judiciară, ca cel mai târziu pe 1 martie 2014, să anunțe în scris baroul pe fax, pe e-mail-ul conducere@baroul-arad.0rg, sau la Palatul de Justiție la Bojan Norina, la sediul SAJ.

Avocații care nu își reînnoiesc solicitarea vor fi radiați din registru.

Excepție fac avocații stagiari care vor fi înscriși în registru având în vedere obligația de a efectua acest serviciu în materie penală pe perioada stagiaturii.

:: asistență judiciară avocați

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii