Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Măsurile dispuse de ASF ca urmare a investigației declanșate de DNA
31.01.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiară informează că a luat o serie de măsuri ca urmare a investigației declanșate de DNA în cazul Carpatica ASIG, potrivit unui comunicat.

ASF a dispus reevaluarea contractelor de reasigurare ale Carpatica ASIG SA, inclusiv în ceea ce privește reflectarea acestora în situațiile financiare ale societății și solicitarea de informații suplimentare cu privire la indicatorii de solvabilitate și lichiditate.

Cu privire la angajații din cadrul ASF pentru care a început procesul de urmărire penală s-a dispus cercetarea prealabilă a angajaților pentru care există confirmarea oficială a calității de învinuit din partea DNA, în dosarul CARPATICA ASIG, în vederea luării măsurilor legale în acest sens și sesizarea Parlamentului României cu privire la situația domnului Marian Mîrzac, membru neexecutiv al Consiliului Autorității.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate