Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Măsurile dispuse de ASF ca urmare a investigației declanșate de DNA


31 ianuarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Autoritatea de Supraveghere Financiară informează că a luat o serie de măsuri ca urmare a investigației declanșate de DNA în cazul Carpatica ASIG, potrivit unui comunicat.

ASF a dispus reevaluarea contractelor de reasigurare ale Carpatica ASIG SA, inclusiv în ceea ce privește reflectarea acestora în situațiile financiare ale societății și solicitarea de informații suplimentare cu privire la indicatorii de solvabilitate și lichiditate.

Cu privire la angajații din cadrul ASF pentru care a început procesul de urmărire penală s-a dispus cercetarea prealabilă a angajaților pentru care există confirmarea oficială a calității de învinuit din partea DNA, în dosarul CARPATICA ASIG, în vederea luării măsurilor legale în acest sens și sesizarea Parlamentului României cu privire la situația domnului Marian Mîrzac, membru neexecutiv al Consiliului Autorității.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică