Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Franţa. Autorul regimului Dukan, radiat din Ordinul Medicilor
03.02.2014 | Adina-Elena OPREA

Dr. Pierre Dukan, autorul celebrului regim bazat pe un aport ridicat de proteine​​, regim care îi poartă şi numele, a fost radiat din Ordinul Medicilor din Franţa, informează 7sur7.be.

Motivul invocat pentru radierea nutriţionistului din Ordinul Medicilor este acela că medicul şi-a promovat regimul în scopuri comerciale.

Într-adevăr, regimul Dukan este disponibil în cărţi, vândute în milioane de exemplare, însă doctorul mărturiseşte: ”Există mulți oameni care îmi trimit fotografii, care vin la mine cu cartea, spunând că fac dieta mea și că îi costă 6 euro. Pot pierde în greutate cu doar 6 euro, datorită metodei mele. Întotdeauna se scoate povestea banilor la înaintare, sunt obosit,  eu cel puțin fac ceva pentru obezi. Regimul Dukan nu este periculos pentru oameni, nici măcar atunci când nu sunt supravegheaţi. Nu ucide oamenii, de 40 de ani recomand acest regim şi dacă ar fi existat o cât de mica problemă, cu siguranţă s-ar fi aflat.”

Adina Elena OPREA


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.