Varia
JURIDICE

DANILA, PETRE & ASOCIATII recruteaza studenti la drept
12.05.2007 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Pentru a asigura o asistenta avocatiala de inalta calitate clientilor nostri, dorim sa construim o echipa de avocati competenti si responsabili.

Daca:

– esti student la drept pana in anul al treilea inclusiv
– ai rezultate academice foarte bune
– ai o cunoastere foarte buna a limbii engleze
– ai abilitati de comunicare, flexibilitate, capacitate de lucru in echipa
– ai abilitati de lucru cu computerul – MS Office, Internet
– vrei sa inveti de la cei mai buni avocati intr-un mediu de lucru placut, competitiv profesional si un pachet salarial stimulativ
– ai atitudinea de invingator, caracteristica echipei careia vrei sa i te alaturi,

Trimite CV-ul insotit de scrisoarea de intentie pana pe data de 9 iulie 2007 la adresa office@dpp.ro.

* * *

Societatea de avocatura DANILA, PETRE & ASOCIATII a fost fondata de doi reputati avocati, Luminita Danila si Cristian Petre, in urma unei colaborari de peste 11 ani.

DANILA, PETRE & ASOCIATII este construita pe principiile celui mai inalt profesionalism folosind toate mijloacele legale pentru apararea drepturilor si intereselor legitime ale clientilor sai.
DANILA, PETRE & ASOCIATII, preocupata permanent de asigurarea unor servicii de inalta calitate pentru clienti, urmareste continua perfectionare profesionala a avocatilor si consultantilor sai.

Societatea Civila de Avocati DANILA, PETRE & ASOCIATII se bucura de o reputatie excelenta in urmatoarele domenii de activitate, in care a acordat asistenta juridica clientilor romani si straini: Dreptul societatilor comerciale; Investitii imobiliare; Privatizari; Fuziuni si Achizitii; Piete de capital si instrumente financiare; Drept fiscal; Concurenta; Dreptul penal al afacerilor; Pensii private; Leasing; Solutionarea diferendelor; Sanatate; Energie; Dreptul muncii.

DANILA, PETRE & ASOCIATII este afiliata la cele mai importante organisme profesionale: Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Uniunea Internationala a Avocatilor – Paris, Asociatia Barourilor Americane, Anti-Money Laundering EUROPE.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.