Varia
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

DANILA, PETRE & ASOCIATII recruteaza studenti la drept
12.05.2007 | JURIDICE.ro

Pentru a asigura o asistenta avocatiala de inalta calitate clientilor nostri, dorim sa construim o echipa de avocati competenti si responsabili.

Daca:

– esti student la drept pana in anul al treilea inclusiv
– ai rezultate academice foarte bune
– ai o cunoastere foarte buna a limbii engleze
– ai abilitati de comunicare, flexibilitate, capacitate de lucru in echipa
– ai abilitati de lucru cu computerul – MS Office, Internet
– vrei sa inveti de la cei mai buni avocati intr-un mediu de lucru placut, competitiv profesional si un pachet salarial stimulativ
– ai atitudinea de invingator, caracteristica echipei careia vrei sa i te alaturi,

Trimite CV-ul insotit de scrisoarea de intentie pana pe data de 9 iulie 2007 la adresa office@dpp.ro.

* * *

Societatea de avocatura DANILA, PETRE & ASOCIATII a fost fondata de doi reputati avocati, Luminita Danila si Cristian Petre, in urma unei colaborari de peste 11 ani.

DANILA, PETRE & ASOCIATII este construita pe principiile celui mai inalt profesionalism folosind toate mijloacele legale pentru apararea drepturilor si intereselor legitime ale clientilor sai.
DANILA, PETRE & ASOCIATII, preocupata permanent de asigurarea unor servicii de inalta calitate pentru clienti, urmareste continua perfectionare profesionala a avocatilor si consultantilor sai.

Societatea Civila de Avocati DANILA, PETRE & ASOCIATII se bucura de o reputatie excelenta in urmatoarele domenii de activitate, in care a acordat asistenta juridica clientilor romani si straini: Dreptul societatilor comerciale; Investitii imobiliare; Privatizari; Fuziuni si Achizitii; Piete de capital si instrumente financiare; Drept fiscal; Concurenta; Dreptul penal al afacerilor; Pensii private; Leasing; Solutionarea diferendelor; Sanatate; Energie; Dreptul muncii.

DANILA, PETRE & ASOCIATII este afiliata la cele mai importante organisme profesionale: Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Uniunea Internationala a Avocatilor – Paris, Asociatia Barourilor Americane, Anti-Money Laundering EUROPE.


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.