Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Filtrul dosarului pentru conducerea executiva a Agentiei Nationale de Integritate

28.08.2007 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Dintre candidatii pentru functiile de conducere executiva a Agentiei Nationale de Integritate, 15 au fost respinsi ieri de catre membrii Consiliului National de Integritate pe motive de… dosar. Printre cei respinsi se afla si Victor Alistar, directorul Transparency International Romania intrucat a depus la dosar doar o copie simpla dupa actul de identitate, si nu una legalizata.

Au mai ramas in lupta pentru functia de presedinte Ion Chihaia, Ion Danescu, Lucian Drimba, Liliana Draguleana, Ilie Dragoi si Oana Sandu.
Pentru functia de vicepresedinte au ramas in cursa Ion Garlasteanu, Agripina Dumitrascu, Gabor Kozsokar, Vasile Braun, Mihai Tatut, Catalin Constantin Radu, Catalin Alexandru Macovei.

Nicu Marcu, presedintele CNI: „Conditiile care trebuiau indeplinite nu erau grele, chiar nu a existat conditia de vechime, tocmai pentru a se inscrie cat mai multe persoane la concurs. Era o dovada de seriozitate sa aduca un dosar complet. Cei 13 sunt de diferite varste, fie in jur de 30 de ani, fie la 50-60 de ani.”

Proba scrisa va avea loc pe 30 septembrie, iar interviul va fi sustinut de candidati pe 9 octombrie.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week