Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Raport anual EFOR: erorile lui 2013; remedii / 6 februarie 2014, București
05.02.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională

Expert Forum va organiza joi, 6 februarie 2014, conferință în cadrul căreia va prezenta ”Raportul anual EFOR: erorile lui 2013; remedii.

Evenimentul se va desfășura la Hotel Hilton, Bucureşti, sala Diplomat, începând cu ora 11:00, iar alături de invitatul special prof. Andrei Pleșu vor fi dezbătute teme de interes, precum: Costurile desprinderii de Occident: o evaluare pe stat de drept şi economie și Adevăratele priorităţi în descentralizare: întărirea comunelor şi municipiilor.

Raportul întocmit de Expert Forum abordează tendințele periculoase dezvoltate de factorii politici în 2013:  (i) angajamentul autorităţilor române faţă de comunitatea legală şi de valori europeane care pare să slăbească și (ii) calitatea pregătirii temelor pentru cadrul de programare 2014-2020, ce pare a nu fi cu nimic mai bună decât în primul ciclu, când exista circumstanţa noului venit.

Evenimentul va fi moderat de Cristian Pantazi, redactor șef Hotnews.

Participanții sunt așteptați începând cu ora 10:45, urmând ca lucrările conferinței să înceapă la ora 11:00.

Detalii suplimentare: suzana.dobre@expertforum.ro şi sorin.ionita@expertforum.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,

Autori JURIDICE.ro