Secţiuni » Arii de practică » Business » Media & Publicitate
Media & Publicitate
Profesionişti

UNBR renunță la clasificarea avocaților. UPDATE: UNBR analizează modificările ref. publicitatea profesională
10.02.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Media & Publicitate, Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

10 februarie 2014: Comisia Permanentă a UNBR a transmis Departamentului de Studii, Cercetări Juridice şi Cooperare Internaţională al INPPA materialul documentar care a stat la baza lucrărilor pentru modificarea Statutului profesiei de avocat în ceea ce priveşte publicitatea profesională şi materialele înaintate la UNBR de avocaţi sau terţe persoane, în legătură cu activităţile de publicitate profesională şi marketing profesional, în vederea analizării acestora, inclusiv prin consultanţă de specialitate, dacă este cazul şi elaborării propunerilor ce se impun, inclusiv a propunerilor de răspuns la solicitările adresate UNBR.

5 februarie 2014: Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității miercuri, 5 februarie 2014, o informare privind decizia Comisiei Permanente de a nu se înainta Consiliului spre dezbatere propunerile de modificare a Legii nr. 51/1995 care au fost transmise, spre dezbatere, Corpului profesional al avocaţilor, potrivit Hotărârii nr. 885 din 14 decembrie 2013.

Reamintim că proiectul modifica art. 23 și 24 din Lege, astfel încât avocații erau obligați să treacă o examinare pentru a putea oferi asistență, a redacta acte juridice sau a depune concluzii la curțile de apel, ICCJ și CCR. Întrucât UNBR a decis retragerea proiectului, aceste modificări nu vor mai fi introduse.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti