Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

BNR. Emisiune numismatică dedicată aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Comitetului Olimpic Român


10 februarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Banca Națională a României va lansa începând cu 10 februarie 2014, în circuitul numismatic o monedă de argint dedicată aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Comitetului Olimpic Românpotrivit unui comunicat.

Moneda are o valoare nominală de 10 lei și prezintă pe avers o compoziție care sugerează jocurile olimpice, valoarea nominală, stema României, anul de emisiune „2014” și inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, iar pe revers este redată o compoziție care sugerează sportul și competiția sportivă, inscripțiile „100 ANI”, „1914” și, în arc de cerc, „INFIINTAREA COMITETULUI OLIMPIC ROMAN”.

BNR va pune în circulație 250 de monede la prețul de 310 lei/bucată. Acestea pot fi achiziționate de la sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timiş ale instituției.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică