Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

SNPAP Târgu Ocna. Bilanţul activităţilor desfăşurate în 2013


10 februarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a dat publicității vineri, 7 februarie 2014, un comunicat cu privire la bilanțul activităților desfășurate de instituție în 2013.

În cadrul ședinței de prezentare a bilanțului s-a arătat faptul că instituția a reușit să își îndeplinească în 2013, cu succes, obiectivul de a acredita școala ca instituție de învățământ postliceal, nivel 3 avansat, învăţământ militar, începând cu anul şcolar 2013-2014. Astfel, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna îndeplinește standardele de calitate impuse şi învăţământului civil, fiind recunoscută şi acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Pe lângă asigurarea unui proces educațional calitativ și organizarea de stagii de practică și activități extracurriculare, menite a asigura un grad ridicat de pregătire și de a dezvolta elevilor sentimentul de apartenenţă la sistemul din care vor face parte, școala a semnat parteneriate și a derulat activităţi de cooperare cu instituţii din ţară şi din străinătate, ca parte a obiectivului strategic de a deschide orizontul de cunoaştere prin studierea altor sisteme de formare şi pregătire profesională.

Astfel, pentru anul 2014 conducerea instituţiei îşi propune finalizarea proiectelor iniţiate şi continuarea procesului de modernizare şi dezvoltare a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică