« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Facultatea de Drept, UB. Concurs de procese simulate – Dreptul Muncii „Sanda Ghimpu”, Ediția I
12.02.2014 | Daria NICULCEA

Secţiuni: Dreptul muncii, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Centrul de drept social comparat al Facultăţii de Drept organizează în perioada februarie-aprilie 2014, în parteneriat cu societatea civilă de avocatură Bulboacă & Asociaţii, Concursul de Procese Simulate pe teme de Dreptul Muncii „Sanda Ghimpu” (ediţia I), destinat studenţilor aflaţi în anul IV de studii de licenţă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Concursul îşi propune dezbaterea în etape succesive, în formă scrisă şi în formă orală, a unei speţe fictive în materia Dreptului Muncii.

Calendarul concursului.

Partenerul evenimentului – societatea civilă de avocatură Bulboacă & Asociaţii – va acorda premii în cuantum total de 5.850 Lei (echivalentul a 1.300 EUR, calculat la paritatea 1 EUR = 4,5 Lei).

Regulamentul Concursului poate fi accesat pe pagina Centrului de drept social comparat de pe website-ul Facultăţii de Drept.

Daria NICULCEA

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD