Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Direcţia Generală Anticorupţie. Bilanț de activitate pe anul 2013
13.02.2014 | JURIDICE.ro


Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității miercuri, 12 februarie 2014, un comunicat cu privire la activitatea Direcţiei Generale Anticorupţie pe anul 2013.

În anul care a trecut, DGA a urmărit îndeplinirea obiectivelor asumate în cadrul Strategiei Naţionale Anticorupţie pe perioada 2012-2015, având ca principale paliere de acțiune prevenirea şi combaterea corupţiei la nivelul personalului MAI. De asemenea, şi-a extins relaţiile de colaborare cu instituţiile de aplicare a legii ce au competenţă în acest domeniu, pentru a respecta recomandările din Raportul MCV.

:: Bilanțul de activitate

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate