Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Propuneri pentru elaborarea Ghidului de bune practici privind interpretarea şi aplicarea unitară a reglementărilor privind modificarea şi completarea Statutului profesiei de avocat ref. publicitatea formelor de exercitare a profesiei


13 februarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității joi, 13 februarie 2014, prezentarea comparativă a reglementărilor privind „Publicitatea formelor de exercitare a profesiei” adoptate prin Hotărârea Consiliului UNBR din 14 decembrie 2013.

Cu această ocazie, UNBR invită Barourile şi avocaţii interesaţi să comunice către INPPA, la adresa de email inppa@inppa.ro, propuneri privind elaborarea Ghidului de bune practici privind interpretarea şi aplicarea unitară de către organele profesiei a reglementărilor privind modificarea şi completarea Statutului profesiei de avocat adoptate prin Hotărârea Consiliului UNBR din 14 decembrie 2013.

:: prezentare comparativă
:: Decizia interpretativă a Consiliului UNBR nr. 523 din 1 iulie 2009

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii