Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Invitație pentru publicarea de articole în Revista Română de Concurenţă
19.02.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Concurenței a lansat vineri, 14 februarie 2014, o invitație pentru publicarea de articole în Revista Română de Concurenţă.

Revista se adresează atât specialiştilor din cadrul Consiliului Concurenţei, cât şi experţilor din societatea civilă, cadrelor didactice, cercetătorilor, doctoranzilor şi masteranzilor cu preocupări în domeniu.

Comitetul de redacție invită autorii să trimită articolele în format Word până la data de 15 mai 2014, pe următoarea adresă de e-mail: george.anglitoiu@consiliulconcurentei.ro.

Lucrările trebuie să fie elaborate atât în limba română, cât şi în limba engleză şi să conţină, în mod obligatoriu următoarele elemente: titlu, autor(i), afiliere, e-mail, abstract, cuvinte cheie, bibliografie.

În ceea ce priveşte textul, este obligatorie utilizarea fontului Times New Roman 12, evitarea notelor de subsol şi a altor formatări şi accentuări ale textului (precum bold, italic, underline). De asemenea, stilul de citare recomandat este stilul Harvard. În cazul recenziilor, se recomandă 1000-1500 de cuvinte şi să cuprindă pe lângă prezentarea cărţii şi comentarea critică a temelor principale.

:: ghidul de elaborare

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate