Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Invitație pentru publicarea de articole în Revista Română de Concurenţă
19.02.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Concurenței a lansat vineri, 14 februarie 2014, o invitație pentru publicarea de articole în Revista Română de Concurenţă.

Revista se adresează atât specialiştilor din cadrul Consiliului Concurenţei, cât şi experţilor din societatea civilă, cadrelor didactice, cercetătorilor, doctoranzilor şi masteranzilor cu preocupări în domeniu.

Comitetul de redacție invită autorii să trimită articolele în format Word până la data de 15 mai 2014, pe următoarea adresă de e-mail: george.anglitoiu@consiliulconcurentei.ro.

Lucrările trebuie să fie elaborate atât în limba română, cât şi în limba engleză şi să conţină, în mod obligatoriu următoarele elemente: titlu, autor(i), afiliere, e-mail, abstract, cuvinte cheie, bibliografie.

În ceea ce priveşte textul, este obligatorie utilizarea fontului Times New Roman 12, evitarea notelor de subsol şi a altor formatări şi accentuări ale textului (precum bold, italic, underline). De asemenea, stilul de citare recomandat este stilul Harvard. În cazul recenziilor, se recomandă 1000-1500 de cuvinte şi să cuprindă pe lângă prezentarea cărţii şi comentarea critică a temelor principale.

:: ghidul de elaborare

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti