JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Omagiu adus primului președinte al Curții Constituționale
21.02.2014 | JURIDICE.ro


Curtea Constituțională a României, împreună cu Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”, a organizat joi, 20 februarie 2014 sesiunea ştiințifică cu tema „Vasile Gionea: Viaţa şi opera„, eveniment ce şi‐a propus să omagieze 100 de ani de la  naşterea primului preşedinte al Curții Constituționale, potrivit unui comunicat.

La manifestare au luat parte personalități ale vieții juridice, academice românești și politice care au abordat în cadrul prezentărilor viața și opera academicianului Vasile Gionea. De asemenea, în cadrul discuțiilor a fost pusă în lumină și activitatea Curții Constituționale, subliniindu-se evoluția instituției în ultimii 20 de ani dar și contribuția acesteia la menținerea și apărarea statului de drept.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate