Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Teorie și practică în aplicarea NCP și NCPP / 28 februarie 2014, Tg-Mureș


24 februarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Mureș a dat publicității un anunț privind organizarea conferinței „Teorie și practică în aplicarea Noilor Coduri, Penal și de Procedură Penală” la Tg-Mureș în ziua de vineri, 28 februarie 2014, începând cu orele 9.00, la Universitatea Petru Maior – Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative, str. Livezeni nr. 69 – Aula “Tudor Drăganu”.

La conferință vor participa conf. univ. dr. Sergiu Bogdan, prof. univ. dr. Tudorel Toader, judecător C. A. București Andreea S. Uzlău, judecător dr. C.A. Tg-MS Mihaela Vasiescu.

Taxa de participare este de 150 lei pe persoană. Avocații interesați de participarea la această manifestare sunt invitați să se înscrie la secretariatul sau serviciul de contabilitate al Baroului Mureș până în data de 26 februarie 2014.

Persoanele interesate de dejunul organizat în cadrul Hotelului Continental, pot achita suplimentar suma de 15 lei.

Partener al evenimentului este Universitatea Petru Maior – Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii