Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timișoara. Prezentarea Bilanțului de activitate pe anul 2013
24.02.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Timișoara a dat publicității vineri, 21 februarie 2014, un comunicat cu privire la Raportul de Activitate al instanței pe anul 2013 – „Bilanţul activităţii pe anul 2013”.

Luni, 24 februarie 2014, la sediul instanței are loc Adunarea generală a Judecătorilor Curţii de Apel Timişoara, unde se va dezbate și aproba Bilanțul de activitate pe anul 2013. La ședință vor participa și judecătorii Adrian Bordea și Alina Ghica, preşedinte, respectiv membru CSM.

Jurnaliştii acreditaţi sunt invitaţi şi aşteptaţi la Conferinţa de presă  începând cu orele 13:15 în centrul de presă de la etajul II – camera 284 , în zona publică.

Informații suplimentare la tel.0769-036826  sau 0769-036809 ori e-mail cristian.pup@just.ro sau denisa.botoca@just.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate