Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Mugur Isărescu, Doctor Honoris Causa al Universității din București
24.02.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naționale a României, a primit joi, 20 februarie 2014, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din București, potrivit unui comunicat.

Cu ocazia evenimentului, Guvernatorul BNR a ținut un discurs prin care și-a exprimat recunoștința pentru înaltul titlul acordat de una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ din țară și a evidențiat influența Universității din București asupra BNR dar și colaborarea de succes dintre cele două de-a lungul timpului. Ca de fiecare dată, Guvernatorul a ținut să sublinieze importanța educației și i-a asigurat pe organizatori de sprijinul BNR în proiectele viitoare.

Mugur Isărescu a declarat: ”Vă mulțumesc pentru aprecierile Dumneavoastră deosebite. Înaltul titlul Doctor Honoris Causa acordat de o instituție de învățământ superior de prestigiu, cu o tradiție de 150 de ani, mă onorează. Cunoscând istoria Universității din București, a cărei vârstă mă îndreptățește să o numesc „mătușă” pentru Banca Națională a României, sunt emoționat să mă aflu aici, într-un loc cu o ilustră memorie academică. Această memorie, din perspectiva mea de cercetător și de profesor, este cel mai bine ilustrată atât de misiunea cât și de galeria de dascăli ai acestei școli emblematice pentru învățământul românesc”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate