Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Mugur Isărescu, Doctor Honoris Causa al Universității din București


24 februarie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Universitaria

Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naționale a României, a primit joi, 20 februarie 2014, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din București, potrivit unui comunicat.

Cu ocazia evenimentului, Guvernatorul BNR a ținut un discurs prin care și-a exprimat recunoștința pentru înaltul titlul acordat de una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ din țară și a evidențiat influența Universității din București asupra BNR dar și colaborarea de succes dintre cele două de-a lungul timpului. Ca de fiecare dată, Guvernatorul a ținut să sublinieze importanța educației și i-a asigurat pe organizatori de sprijinul BNR în proiectele viitoare.

Mugur Isărescu a declarat: ”Vă mulțumesc pentru aprecierile Dumneavoastră deosebite. Înaltul titlul Doctor Honoris Causa acordat de o instituție de învățământ superior de prestigiu, cu o tradiție de 150 de ani, mă onorează. Cunoscând istoria Universității din București, a cărei vârstă mă îndreptățește să o numesc „mătușă” pentru Banca Națională a României, sunt emoționat să mă aflu aici, într-un loc cu o ilustră memorie academică. Această memorie, din perspectiva mea de cercetător și de profesor, este cel mai bine ilustrată atât de misiunea cât și de galeria de dascăli ai acestei școli emblematice pentru învățământul românesc”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică