Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

Dialog judiciar în domeniul nediscriminării pe criterii de vârstă, sex, orientare sexuală, dizabilitate și rasă / 10-11 aprilie 2014, București. UPDATE: Prelungire termen de înscriere
07.03.2014 | JURIDICE.ro

7 martie 2014: Institutul Național al Magistraturii a prelungit termenul de înscriere pentru seminarul „Dialog judiciar în domeniul nediscriminării pe criterii de vârstă, sex, orientare sexuală, dizabilitate și rasă”, ce va avea loc la București, în perioada 10-11 aprilie 2014.

:: detalii despre seminar

***

25 februarie 2014: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 24 februarie 2014, un anunț cu privire la organizarea seminarului ”Dialog judiciar în domeniul nediscriminării pe criterii de vârstă, sex, orientare sexuală, dizabilitate și rasă”, la care pot participa 25 de judecători interesați sau care activează în domeniu.

Evenimentul organizat de INM și CSM va avea loc în perioada 10-11 aprilie 2014, la sediul INM din București și își propune diseminarea Manualului elaborat de către cercetătorii experți în domeniul drepturilor fundamentale ai Institutului Universitar European din Florenţa (European University Institute – EUI) prin folosirea acestuia în cadrul unor ateliere de lucru.

Judecătorii interesați se pot înscrie până pe 5 martie 2014 prin trimiterea la adresa gianina.radu@inm-lex.ro, a următoarelor documente:
– CV în format Europass actualizat cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail)
– Scrisoare de intenţie, în limba română, prin care sunt explicate motivele candidatului de a-şi depune candidatura.

Organizatorii vor acoperi costurile de cazare și masă, dar și cele de transport în limita a 50 de EUR.

Detalii suplimentare la tel: 021.40.76.261, e-mail: gianina.radu@inm-lex.ro.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.