Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Consolidarea cooperării judiciare bilaterale dintre România și Norvegia în domeniul transferului persoanelor condamnate
25.02.2014 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a obținut finanțarea din Fondul bilateral la nivel național, componentă a Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014, pentru începerea proiectului „Consolidarea cooperării judiciare bilaterale dintre România și Norvegia în domeniul transferului persoanelor condamnate”, primul finanțat integral din Fondul bilateral la nivel național, potrivit unui comunicat.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Directoratul Serviciilor Corecționale Norvegiene, având o durată de implementare de 3 luni, februarie-aprilie 2014, cu un buget alocat prin finanțare nerambursabilă de 79.902 lei și vizează eficientizarea implementării Tratatului încheiat de România cu Regatul Norvegiei privind transferul persoanelor condamnate, ce a fost semnat la Oslo la 20 septembrie 2010, prin elaborarea, tipărirea și distribuirea unui ghid pentru specialiștii în domeniu din ambele state.

Prima sesiune de lucru comună a avut loc la București în perioada 19-21 februarie, urmând să mai fie încă una în cadrul proiectului, cum s-a preconizat la organizarea acestuia și la care au luat parte experți norvegieni și reprezentanți ai Serviciului cooperare judiciară internațională în materie penală, din cadrul Direcției Drept Internațional și Cooperare. Scopul reuniunii a fost discutarea aspectelor tehnice ce sunt necesare pentru elaborarea ghidului, fiind stabilite structura și conținutul acestuia.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.