Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Consolidarea cooperării judiciare bilaterale dintre România și Norvegia în domeniul transferului persoanelor condamnate
25.02.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a obținut finanțarea din Fondul bilateral la nivel național, componentă a Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014, pentru începerea proiectului „Consolidarea cooperării judiciare bilaterale dintre România și Norvegia în domeniul transferului persoanelor condamnate”, primul finanțat integral din Fondul bilateral la nivel național, potrivit unui comunicat.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Directoratul Serviciilor Corecționale Norvegiene, având o durată de implementare de 3 luni, februarie-aprilie 2014, cu un buget alocat prin finanțare nerambursabilă de 79.902 lei și vizează eficientizarea implementării Tratatului încheiat de România cu Regatul Norvegiei privind transferul persoanelor condamnate, ce a fost semnat la Oslo la 20 septembrie 2010, prin elaborarea, tipărirea și distribuirea unui ghid pentru specialiștii în domeniu din ambele state.

Prima sesiune de lucru comună a avut loc la București în perioada 19-21 februarie, urmând să mai fie încă una în cadrul proiectului, cum s-a preconizat la organizarea acestuia și la care au luat parte experți norvegieni și reprezentanți ai Serviciului cooperare judiciară internațională în materie penală, din cadrul Direcției Drept Internațional și Cooperare. Scopul reuniunii a fost discutarea aspectelor tehnice ce sunt necesare pentru elaborarea ghidului, fiind stabilite structura și conținutul acestuia.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.