« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Livia Stanciu felicită judecătorii Curții de Apel București pentru rezultatele obținute în 2013
27.02.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității marți, 25 februarie 2014, un comunicat cu privire la participarea președintei Livia Doina Stanciu la prezentarea Bilanțului de activitate pe anul 2013 al Curții de Apel București.

În discursul său, judecătoarea a apreciat efortul depus de magistrați pentru rezultatele deosebite obținute în 2013, aceștia dovedind în mod constant profesionalism, responsabilitate și dăruire, calități ce au demonstrat că se poate realiza un act de justiție corect, imparțial și eficient chiar și în contextul modificărilor legislative, a creşterii volumului de cauze înregistrate, dar şi a dificultăţilor de ordin logistic întâmpinate în mod constant.

De asemenea, președinta ICCJ a remarcat capacitatea de muncă a judecătorilor și dăruirea acestora față de actul de justiție, făcând apel la continuarea eforturilor pentu a spori încrederea populației în activitatea justiţiei ca serviciu public. Livia Stanciu a continuat prin atrage atenția cu privire la provocările aduse de implementarea noilor coduri în materie penală și civilă, subliniind că va fi nevoie de o responsabilizare și mai mare pentru a nu permite acestor dificultăți să afecteze calitatea actului de justiţie apreciat la nivel naţional, dar şi european. Mai mult, judecătoarea a reiterat ideea că de interpretarea şi aplicarea uniformă a noilor dispoziţii penale şi civile, depinde reuşita pe termen lung a sistemului judiciar în ansamblul său.

În final, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a felicitat întreg personalul Curţii de Apel Bucureşti şi al instanţelor arondate acesteia pentru eforturile de înfăptuire cu onestitate şi competenţă a activităţii judiciare în anul 2013 și a oferit asigurări magistraților cu privire la sprijinul Instanței Supreme pentru realizarea tuturor proiectelor în care vor fi implicaţi şi care vizează accelerarea reformei în justiţie.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.