Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curs Postuniversitar. Dreptul Muncii și Securității Sociale / 7 martie 2014, București
27.02.2014 | JURIDICE.ro

Universitatea Ecologica din Bucuresti in parteneriat cu Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii si LEXAcademy organizeaza

Curs Postuniversitar 

DREPTUL MUNCII SI SECURITATII SOCIALE

Universitatea Ecologica din Bucuresti, Bd. Vasile Milea nr. 1G, Bucuresti

Cursurile vor incepe pe 7 martie 2014


Cursurile postuniversitare se adreseaza atat expertilor in legislatia muncii, avocatilor sau juristilor cat si altor categorii de specialisti care doresc sa-si completeze formarea profesionala: practicieni in RU (inspectori resurse umane, manager resurse umane), inspectori de munca, lichidatori, mediatori etc.


Cursul este cotat cu 30 de credite universitare si cu 20 de puncte profesionale pentru avocati.


La acest program se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta, indiferent de specializarea absolvita.

Programul este structurat pe parcursul unui semestru universitar avand o durata de 160 de ore, structurat pe module. De regula, cursurile se vor desfasura in ultima parte a saptamanii, seara si in weekend.

Programul debuteaza in al doilea semestru al anului universitar, cursurile efectiv incepand in data de 7 martie 2014.

Cursul va avea un puternic caracter interactiv. Studiile de caz sunt selectate din practica judiciara in materia litigiilor de munca. Vor fi prezentate spete relevante solutionate de catre instantele de judecata, precum si spete intalnite in practica de catre participantii la curs.

Dupa absolvirea programului postuniversitar se va elibera un certificat de atestare a competentelor, insotit de un supliment descriptiv al programului eliberat de catre Ministerul Educatiei Nationale prin Universitatea Ecologica din Bucuresti.

Cursul se va finaliza  prin sustinerea unui proiect.


Prof. univ. dr. honoris causa ALEXANDRU TICLEA, lector univ. dr. LAURA GEORGESCU, si presedintele UNELM drd. CORNELIU BENTE va vor ghida in solutionarea problemelor de drept individual al muncii, drept colectiv al muncii, concedieri, cercetare disciplinara, etc.

Planul de invatamant cuprinde urmatoarele discipline:

  • Dreptul colectiv al muncii
  • Dreptul individual al muncii
  • Raspunderea juridica in raporturile de munca
  • Jurisdictia muncii
  • Dreptul securitatii sociale

Inscriere 

Inscrierile se realizeaza in perioada 1 februarie-6 martie 2014
Dosarele de inscriere se vor depune la sediul LexAcademy, din incinta Electromagnetica Business Park,  Bucuresti, sect 5, Calea Rahovei nr. 266-268.

Informatii suplimentare se pot obtine la adresa de e-mail: roxana.popescu@unelm.ro sau/si la nr. de telefon 0722 131 123.


Pret  

Taxa de participare la curs este de 1700 lei, platibila in doua transe (la inscriere si la jumatatea cursului.)


NOTA: Persoanele care deja au absolvit cursul de specializare in profesia de Expert Legislatia Muncii dar care nu au o pregatire juridica, prin absolvirea acestui curs postuniversitar, au sansa de a profesa conform standardului ocupational.

*Punctele profesionale pentru avocati se vor obtine prin publicarea lucrarii de absolvire a cursului (in conditiile de publicare a articolelor stabilite de editura) in REVISTA ROMANA DE DREPTUL MUNCII, editura Wolters Kluwer (Indexare: HeinOnline, EBSCO, ProQuest) in conformitate cu Hotărârea UNBR nr. 14/2008 privind pregătirea profesională continuă a avocaţilor, pct. c):
„Avocatilor cu activitate publicistica juridica li se vor recunoaste, pentru fiecare articol publicat, un numar de 10 ore de pregatire profesionala, daca articolul se publica intr-o revista de circulatie locala, 20 de ore de pregatire profesionala continua pentru articolele publicate in reviste de circulatie si recunoastere nationala si 30 de ore de pregatire profesionala pentru avocatii cu activitate publicistica internatională.”

 Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.