Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Experiența ANI în combaterea conflictelor de interese


3 martie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Horia Georgescu, președintele Agenției Naționale de Integritate, a participat miercuri, 26 februarie 2014, la reuniunea tehnică organizată de DG Regio, la Bruxelles, eveniment ce și-a propus prezentarea experienței ANI în ceea ce privește prevenirea și combaterea conflictelor de interese, potrivit unui comunicat.

Întâlnirea a adus împreună reprezentanți ai Secretariatului General și a mai multor direcții generale, printe care: Politică Regională și Urbană – REGIO, Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune – EMPL,  Piață internă și servicii – MARKT,  Agricultură şi dezvoltare rurală – AGRI, Oficiul European de Lupta Antifraudă – OLAF.

Evenimentul a fost organizat pe fondul măsurilor legislative pe care statele membre trebuie să le adopte în contextul politicii de coeziune 2014-2020, pentru protejarea intereselor financiare ale Uniunii Europene, și anume prin prevenirea, identificarea și corectarea fraudei și a neregulilor.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro