Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua internațională a femeii
04.03.2014 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Cu ocazia Zilei internaționale a femeii, Parlamentul European organizează evenimente speciale centrate pe tema de anul acesta: prevenirea violenței împotriva femeii, potrivit europarl.europa.eu.

Comisia pentru drepturile femeii și egalitatea de gen organizează miercuri, 5 martie 2014, o reuniune interparlamentară pe tema „Prevenirea violenței împotriva femeilor: o provocare pentru noi toți”. În cadrul acestui eveniment, Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene va prezenta rezultatele unui sondaj privind violența împotriva femeii.

Violența împotriva femeii este o încălcare a drepturilor omului și discriminare pe motiv de gen, ce împiedică participarea femeilor pe deplin la viața economică, socială, politică și culturală.

Irina RÎMARU

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate