Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ziua internațională a femeii
04.03.2014 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust

Cu ocazia Zilei internaționale a femeii, Parlamentul European organizează evenimente speciale centrate pe tema de anul acesta: prevenirea violenței împotriva femeii, potrivit europarl.europa.eu.

Comisia pentru drepturile femeii și egalitatea de gen organizează miercuri, 5 martie 2014, o reuniune interparlamentară pe tema „Prevenirea violenței împotriva femeilor: o provocare pentru noi toți”. În cadrul acestui eveniment, Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene va prezenta rezultatele unui sondaj privind violența împotriva femeii.

Violența împotriva femeii este o încălcare a drepturilor omului și discriminare pe motiv de gen, ce împiedică participarea femeilor pe deplin la viața economică, socială, politică și culturală.

Irina RÎMARU

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.