Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ELSA București. O nouă ediție Jobfest / 11 și 13 martie 2014, București


4 martie 2014 | Diana Elena ROTARU
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

photoELSA București organizează pe 11 și 13 martie 2014, în Sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept Universitatea din București o nouă ediție Jobfest.

Jobfest este un proiect ce își propune să răspundă nevoii studenților de a fi conectați la cerințele actualizate ale caselor de avocatură, necesității de a întâlni profesioniști din domeniu – modele ce inspiră și motivează pe cei aflați la început de drum.

Jobfest este un eveniment ce pune față în față avocații și studenții, într-un context  organizat, prielnic pentru promovarea valorilor fiecăreia dintre casele de avocatură, pentru împărtășirea ofertei și cerințelor lor. În urma interacțiunii cu studenții, casele de avocatură au posibilitatea de a găsi, pe o cale mult mai ușoară, persoane ce corespund standardelor acestora și care prezintă potențial pentru a le deveni colegi.

Casele de avocatură care vor fi prezente sunt:
bpv Grigorescu Ștefănică;
CMS Cameron McKenna;
Deloitte – Reff & Associates;
DLA Piper;
Kinstellar;
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP);
Pachiu & Associates;
Voicu & Filipescu;

Detalii despre eveniment aici.

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Diana Elena ROTARU
Public Relations Director
ELSA București

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro