« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

ELSA București. O nouă ediție Jobfest / 11 și 13 martie 2014, București
04.03.2014 | Diana Elena ROTARU

JURIDICE - In Law We Trust

photoELSA București organizează pe 11 și 13 martie 2014, în Sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept Universitatea din București o nouă ediție Jobfest.

Jobfest este un proiect ce își propune să răspundă nevoii studenților de a fi conectați la cerințele actualizate ale caselor de avocatură, necesității de a întâlni profesioniști din domeniu – modele ce inspiră și motivează pe cei aflați la început de drum.

Jobfest este un eveniment ce pune față în față avocații și studenții, într-un context  organizat, prielnic pentru promovarea valorilor fiecăreia dintre casele de avocatură, pentru împărtășirea ofertei și cerințelor lor. În urma interacțiunii cu studenții, casele de avocatură au posibilitatea de a găsi, pe o cale mult mai ușoară, persoane ce corespund standardelor acestora și care prezintă potențial pentru a le deveni colegi.

Casele de avocatură care vor fi prezente sunt:
bpv Grigorescu Ștefănică;
CMS Cameron McKenna;
Deloitte – Reff & Associates;
DLA Piper;
Kinstellar;
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP);
Pachiu & Associates;
Voicu & Filipescu;

Detalii despre eveniment aici.

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Diana Elena ROTARU
Public Relations Director
ELSA București

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.