Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Camelia Toader a participat la dezbaterea ”Dialogul dintre CJUE şi instanţele naţionale în cadrul procedurii prevăzute de art. 267 TFUE”
05.03.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

La data de 21 februarie 2014 s-a desfășurat dezbaterea organizată de Cercul de Dreptul Uniunii Europene al Facultății de Drept din Universitatea București în cadrul căreia doamna prof. univ. dr. Camelia Toader, judecător la Curtea de Justiție a Uniunii Europene a susținut prezentarea cu tema ”Dialogul dintre CJUE şi instanţele naţionale în cadrul procedurii prevăzute de art. 267 TFUE”, prezentare în care a fost pus accentul pe aspectele recente din jurisprudența Curții privind procedura întrebării preliminare.

De asemenea, domnia sa a răspuns întrebărilor adresate de participanții la această dezbatere, masteranzi, doctoranzi precum și practicieni ai domeniului, întrebări referitoare la competențele Curții de Justiție a Uniunii Europene și ale instanțelor naționale în ceea ce privește interpretarea dreptului Uniunii Europene, precum și la procedura întrebării preliminare în fața Curții.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate