Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Camelia Toader a participat la dezbaterea ”Dialogul dintre CJUE şi instanţele naţionale în cadrul procedurii prevăzute de art. 267 TFUE”

05.03.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

La data de 21 februarie 2014 s-a desfășurat dezbaterea organizată de Cercul de Dreptul Uniunii Europene al Facultății de Drept din Universitatea București în cadrul căreia doamna prof. univ. dr. Camelia Toader, judecător la Curtea de Justiție a Uniunii Europene a susținut prezentarea cu tema ”Dialogul dintre CJUE şi instanţele naţionale în cadrul procedurii prevăzute de art. 267 TFUE”, prezentare în care a fost pus accentul pe aspectele recente din jurisprudența Curții privind procedura întrebării preliminare.

De asemenea, domnia sa a răspuns întrebărilor adresate de participanții la această dezbatere, masteranzi, doctoranzi precum și practicieni ai domeniului, întrebări referitoare la competențele Curții de Justiție a Uniunii Europene și ale instanțelor naționale în ceea ce privește interpretarea dreptului Uniunii Europene, precum și la procedura întrebării preliminare în fața Curții.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate