Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
AUDI Q3
AUDI Q3
Flux informații

Consulting Days / 18 martie 2014, București. UPDATE: Ultima zi de înscriere

12 martie 2014 | JURIDICE.ro

Pe 18 martie va avea loc cea de-a treia editie Consulting Days – proiect dedicat tinerilor care vor sa isi construiasca o cariera in domeniile: Legal, AccountingAudit, Taxes, Management sau IT Consultancy.

Partener media: JURIDICE.ro

Poster Consulting Days _ 2014 _ web12 martie 2014: Astazi este ultima zi in care te mai poti inscrie la Consulting Days. Intra pe www.hipo.ro  si aplica la cel mai important eveniment de cariera in domeniul consultantei.

Saptamana viitoare, pe 18 martie 2014, are loc Consulting Days, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Deadline-ul de aplicare s-a prelungit pana astazi – 12 martie, iar cei interesati se pot inscrie pe www.hipo.ro, accesand platforma dedicata evenimentului.

Consulting Days este primul proiect al anului care se adreseaza tinerilor cu potential. Evenimentul a adunat pana acum peste 2.700 de aplicanti si 600 de participanti. Printre companiile participante la editiile trecute ale proiectului se numara: Adevaris, Deloitte, EY, KPMG, Mazars, Baker Tilly Klitou, TPA Horwath, bpv Grigorescu Stefanica, Platis Bazilescu LLLP, Tuca Zbarcea si Asociatii, Oracle, Capgemini, IBM etc.

In cadrul evenimentului din acest an, tinerii vor avea ocazia sa afle mai multe informatii despre oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, printre care amintim:
– Audit Graduate Recruitment 2014 – Deloitte
– Tax Graduate Recruitment 2014 – Deloitte
– Audit Management Trainee – Coca-Cola HBC Romania
– Junior Accountant, Outsourcing Services – Mazars
– Junior Lawyer – EY Romania
– Career Opportunities at EY Romania;

Ajuns deja la a treia editie, anul acesta evenimentul Consulting Days va crea mediul potrivit pentru:

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

1. Interactiune directa cu cei mai buni 150 de studenti si tineri absolventi interesati de dezvoltarea unei cariere in Accounting, Audit sau Taxes, in cadrul evenimentului ce se va desfasura pe 18 Martie, la hotel Howard Johnson.

Participantii selectati in cadrul evenimentului din 18 martie la Accounting. Audit. Taxes Event vor participa la:
– Conferinta generala a zilei – KickStart a successful career in business – care le va oferi participantilor o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati.
– Speed Networking – in cadrul careia se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.
– Workshop-uri si studii de caz care le vor oferi oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de succes in domeniul care ii pasioneaza. Cateva dintre workshop-urile la care vor putea participa tinerii sunt Transparent Audit – EY, VAT eats quart of your ice-cream EY sau Growing up in tax and audit – PwC.

2. Interactiune online printr-o platforma dedicata companiilor din domeniul consultantei, prin care pot interactiona, educa si recruta studenti si proaspat absolventi de top. Sectiunea online, denumita Career Corner, se va desfasura pana pe 28 Martie, pe www.hipo.ro.

Platforma online Career Corner le ofera tinerilor posibilitatea sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza, accesand articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera. Titlurile catorva dintre articolele disponibile sunt: “Cum sa devii un auditor de succes?”, “Sfaturi pentru un consultant IT de succes”, “Diferenta dintre profilul cautat pentru departamentul taxe si cel cautat pentru departamentul audit”.

Printre companiile participante la editia din 2014 se numara: Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Coca-Cola HBC Romania.

Testimoniale din partea participantilor la editiile trecute Consulting Days pot fi vizualizate aici.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

***

6 martie 2014: Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential, cu rezultate academice deosebite, expunere internationala, implicare in proiecte extracurriculare sau membrii in ONG-uri studentesti care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Accounting, Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.

Editia din acest an Consulting Days vine in intampinarea celor pasionati de consultanta cu:

1. Accounting, Audit, Taxes Event  eveniment ce va avea loc pe 18 Martie, la Howard Johnson Hotel. In cadrul acestei zile participantii vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii.

Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro, pana pe 7 martie la sectiunea dedicata evenimentului Consulting Days. Cei care vor fi selectati vor participa la:
Conferinta generala a zilei – KickStart a successful career in business – care le va oferi o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati, despre care sunt provocarile unui job sau care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.
Speed Networking – o sesiune de interactiune in cadrul careia se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.
Workshop-uri si studii de caz realizate de catre companiile partenere care le vor oferi oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de succes in domeniul care ii pasioneaza.

2. Sectiune online denumita Career Corner care se va desfasura in perioada 10-28 Martie, pe www.hipo.ro. Platforma online le ofera posibilitatea si celor care nu pot ajunge la evenimentul fizic din 18 martie, sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza. In plus, platforma online le ofera tinerilor posibilitatea sa acceseze articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

Pana in acest moment ne-au confirmat participarea companii multinationale care vor veni in intampinarea tinerilor cu programe de internship si management trainee. Printre acestea se numara: Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Coca-Cola HBC Romania.

„Consulting Days reprezinta un eveniment important pentru cei care isi doresc o cariera in consultanta. Cu fiecare editie, proiectul a demonstrat ca reprezinta un moment de referinta pentru cei pasionati de acest domeniu, fie care este vorba despre Accounting, Audit sau Taxe. Le recomandam tinerilor sa se inscrie pana pe 7 martie la sectiunea proiectului pe www.hipo.ro. In urma inscrierii, candidatii selectati vor participa la o serie de workshop-uri, studii de caz si vor intra in dialog cu specialisti din consultanta care le pot oferi sfaturi utile cu privire la dezvoltarea lor personala si profesionala” a declarat Mihaela Dudescu, Project Manager, Consulting Days.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.
Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

 

Citeşte mai mult despre , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership