Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Livia Doina Stanciu și Cristina Tarcea au participat la aniversarea a 60 de ani de la înfiinţarea Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”
10.03.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității joi, 6 martie 2014, un comunicat cu privire la participarea jud. dr. Livia Doina Stanciu și a jud. Cristina Tarcea la Sesiunea omagială ”Şase decenii de cercetare ştiinţifică românească”, consacrată aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, eveniment ce a avut loc în Aula Academiei Române.

Președintele ICCJ a adresat un mesaj de mulțumire organizatorilor, evidențiind privilegiul colaborării în plan științific între instanța supremă și Institutul de Cercetări Juridice. Judecătoare a continuat prin a sublinia rolul ICJ în asigurarea continuității cercetării juridice naționale, indiferent de condițiile istorice, dar și contribuția proprie, extrem de valoroasă, adusă Științei Dreptului. Președintele instanței supreme a remarcat contribuția instituției la asigurarea unui cadru legislativ coerent prin elaborarea  de proiecte de acte normative, dar mai ales prin dezvoltarea de explicații teoretice cu privire la conținutul normelor.

Livia Doina Stanciu și-a încheiat discursul adresând un mesaj de continuare a misiunii ICJ, extrem de valoros în bunul mers al Justiţiei în România, la începutul unei noi ere legislative, care se doreşte a modifica în sens pozitiv cele mai dificile realități ale societății românești.

:: discursul integral

Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.