Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Autoritățile centrale din Ucraina nu recunosc referendumul din Crimeea


10 martie 2014 | Daria NICULCEA

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Arseniy Yatsenyuk, Ministrul interimar de Interne al Ucrainei a avertizat Parlamentul din Crimeea că ”nimeni din lumea civilizată” nu va recunoaște referendumul privind alipirea la Rusia. Acesta suține că referendumul este ”neconstituțional” și ”ilegal”, potrivit BBC.

Se consideră că o astfel de inițiativă nu este doar inadmisibilă ci și ilegală, reprezentând o amenințare la adresa integrităţii teritoriale a Ucrainei, și contravine normelor de drept internaţional şi cadrului constituţional şi legal în vigoare al Ucrainei.

Pe 16 martie 2014, în Republica Autonomă Crimeea va avea loc un referendum local, fără acordul autorităţilor centrale de la Kiev. Însă, referendumul beneficiază de susținerea Parlamentului rus.

Daria NICULCEA

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică