Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Noii formatori INM
10.03.2014 | JURIDICE.ro


Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 6 martie 2014, numirea ca:
– formator cu normă întreagă în cadrul Departamentului de formare profesională iniţială, la disciplina Drept penal şi drept procesual penal, a Mihaelei Alexandra Șinc, procuror în cadrul PICCJ, delegată consilier al Procurorului General al PICCJ, conform propunerii Institutului Naţional al Magistraturii, începând cu 1 septembrie 2014
– formator colaborator pentru formarea iniţială la disciplina Comunicare a lui Daniel Grădinaru, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, conform propunerii INM.

De asemenea, Plenul a decis încetarea calităţii de formator cu normă întreagă, ca urmare a încetării detaşării la INM, începând cu data de 1 martie 2014, a lui Gheorghe Liviu Zidaru, judecător la Tribunalul Bucureşti şi a aprobat continuarea activităţii ca formator colaborator al INM la disciplinele drept civil şi drept procesual civil.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate